Begin december 2014 heeft Timbers een app gelanceerd voor My-TOC. Alle gebruikers en beheerders van de Full Function versie kunnen de app gratis downloaden op een Apple iPad. De app is zeer simpel in gebruik, het bestaat uit slechts drie schermen:

  1. Een tijdschrift scherm: deze laat een overzicht zien van de tijdschriften waarop u aangemeld bent,
  2. Een inhoudsopgave scherm: dit geeft een overzicht van recent verschenen tijdschriftartikelen, en
  3. Een artikelscherm: die de artikelinformatie toont zoals de uitgever deze presenteert.

Een handleiding voor onze My-TOC app vindt u op onze manuals website, klik hier voor toegang tot de handleiding.

Full-text toegang

Heeft de organisatie waar u werkt abonnementen op tijdschriften met IP toegang, dan kunt u vanaf uw werkplek full-text artikelen van deze tijdschriften op uw iPad lezen. Is IP toegang niet voorhanden, dan kunt u tot op het niveau van ‘abstracts’ artikelen inzien.

App toekomst

  • Met de lancering van onze eerste app hebben we ons vooral gefocust op snelheid. We maken dan ook gebruik van RSS-technologie om nieuwe artikelen zo snel mogelijk in de My-TOC app beschikbaar te stellen.
  • In de komende maanden werken we vooral aan ‘Off-campus’ toegang tot full-text artikelen. M.a.w. toegang tot volledige artikelen zonder dat u op uw werkplek aanwezig hoeft te zijn, b.v. vanuit huis of vanuit het openbaar vervoer. Het realisatie traject hiervan voeren we uit met een van onze partners.
  • Aanpassen van de huidige functionele userinterface. Wij willen de gebruikerservaring verbeteren door de vormgeving van de My-TOC app aan te passen, waarbij we de snelheid van de app op niveau willen houden.

My-TOC iPad app downloaden?

Onze My-TOC app kunt u downloaden op uw iPad via Apple’s App Store, klik daarvoor op de volgende link, My-TOC for iPad.