In de maand augustus van 2014 hebben we een nieuwe versie van My-TOC gelanceerd (14.08) met daarin een aantal aanpassingen en uitbreidingen. Zo is bijvoorbeeld de functionaliteit bij de Groepen flexibeler geworden; een gebruiker kan er nu voor kiezen niet alle inhoudsopgaven te ontvangen die bij een groep horen maar zelf een selectie uit het groepsaanbod maken.

Daarnaast hebben we voor de beheerders geregeld dat het overzicht met Management Informatie sneller geladen wordt en een algehele prestatie verbetering, het een en ander werkt nu vlotter, hebben we bereikt door onze programmatuur verder te optimaliseren.

Lopende werkzaamheden

Op dit moment zijn we bezig met de doorontwikkeling van een App voor de iPad. Tevens kijken wij naar technieken hoe we Full-tekst artikelen kunnen laten zien in een ‘Off-campus’ situatie, b.v. vanuit het openbaar vervoer of vanaf uw vakantieadres.

Ook zijn we onze website aan het ombouwen naar een nieuwe vormgeving waarbij de leesbaarheid en het gebruik op tablets beter ondersteund wordt. Het resultaat daarvan ziet u op de website http://www.my-toc.info/.

Het bijhouden van handleidingen stelt ons nog steeds voor een stevige uitdaging. Op dit moment zijn wij druk bezig de bestaande PDF handleidingen om te bouwen naar online versies en deze te upgraden naar de laatste stand van zake, n.l. naar versie 14.08.

User groep bijeenkomst

Vanwege de vakantieperiode zullen we de User groep bijeenkomst begin Oktober houden, de maand September was iets te enthousiast ingeschat. Via de standaard kanalen zult u een uitnodiging ontvangen.